Ken je dat? Je loopt even de Action binnen voor een paar schriften en wanneer je de winkel verlaat heb je een tas vol spullen die je eigenlijk niet nodig hebt. Het overkomt mij regelmatig, want tja… ze hebben altijd zulke toffe dingetjes die ik gewoon niet kan weerstaan! Ook deze keer was het weer raak en ging ik met een tas vol goodies naar huis. Vandaag laat ik mijn aankoopjes zien, dus ga er lekker voor zitten en geniet van deze Action shoplog!

Linnen notitieboekje

Hetgeen waarvoor ik op pad ging, was een notitieboekje. Elk jaar houd ik een boekje bij waarin ik allerlei bijzondere gebeurtenissen noteer, zoals vakantieverslagen en mijlpalen uit mijn leven. Daarbij plak ik foto’s en andere tastbare herinneringen. Je kan het een beetje vergelijken met een dagboek. Alleen noteer ik uitsluitend speciale herinneringen op de dagen wanneer ik zoiets meemaak. Daarnaast mag iedereen erin kijken, want ik deel graag mijn gedachtes en verhalen met anderen.

Voor mijn projectje van dit jaar zocht een stevig boekje met veel bladzijdes. Al snel vond ik dit linnen notitieboekje met een goud design. De binnenkant bevat lijntjespapier en aan de bovenzijde van de bladzijde kan je de datum noteren. Super handig! Bovendien zitten er in totaal 112 stevige bladzijdes in, dus voorlopig kan ik lekker pennen! Het linnen notitieboekje met A5 formaat kost €1,99 en is verkrijgbaar in blauw, oranje en roze met elk een ander design.

Houten stempels

Vanaf het moment dat ik het notitieboekje had, moest ik eigenlijk gelijk naar de kassa lopen want daarna ging ik los. Het leek mij wel een leuk idee om extra voorwerpen te shoppen om mijn nieuwe notitieboekje mee te pimpen. In eerste instantie zocht ik naar stickers met woorden zoals: today, dreams en smile. Die vond ik helaas niet, maar wel een setje stempels met als thema Parijs. Het setje bevat 8 houten stempels en twee inktkussens, een rode en zwarte. Je had nog een aantal andere stempels met thema’s zoals love, high tea en fashion, maar deze vond ik het leukst. Het stempelsetje kost €1,99.

Potloden en pennen

Daarnaast kocht ik een aantal pennen en potloden. Die kan je immers nooit te veel hebben! De vier ballpoint pennen trokken vooral mijn aandacht door het mooie design. De grijze pennen hebben gouden stippeltjes en de roze pennen witte driehoekjes. Je had nog meer varianten, maar deze vond ik het leukst.

Ook kocht ik nog een setje potloden. Dat vind ik altijd prettiger werken vergeleken met pennen, omdat je het gemakkelijk weer kan uitgummen zodra je een foutje hebt gemaakt. Met pennen kun je uiteraard Tipp-Ex gebruiken, maar dat vind ik nooit mooi tonen. De potloden hebben elk een gekleurde houder en gum. Alles in één, ideaal! De pennen kosten €0,79 en de potloden €0,67.

Metalen pennenhouder

Speciaal voor mijn nieuwe schrijfgerei kocht ik deze metalen pennenhouder. Verbazing verwekkend genoeg had ik nog geen etui of houder voor op mijn bureau, dus opnieuw een goed excuus om iets te kopen. Hoewel brons eigenlijk niet bij mijn interieur past, vond ik deze zo tof dat ik hem niet kon weerstaan! De afmetingen van de pennenhouder zijn 8 x 9 cm, dus lekker compact en zal niet snel in de weg staan. De metalen pennenhouder kost €0,59 en is ook verkrijgbaar in andere kleurtjes, zoals mint en oranje.

Houten etagère

Daarna liep ik de afdeling met woonaccessoires tegemoet, oftewel the danger zone. Ik ben namelijk verzot op fotolijstjes, dienbladen en krukjes. Mijn kamer staat er werkelijk vol mee, maar toch kon ik het niet laten om even te spieken. Daar ging het mis, want al snel vond ik deze houten etagère met zwarte metalen poten. Onwijs tof om beeldjes op te zetten of andere spullen. Toen bedacht ik dat het ook een handig object is om foto’s mee te maken voor de blog. Een super excuus om hem mee naar huis te nemen, toch? Ik vond van wel, en daarom ging deze houten etagère ter waarde van €3,95 met mij mee naar huis.

Dames handschoenen

Tussen de schappen door kwam ik een rek met handschoenen tegen. Nu heb ik al een paar handschoenen, maar – net als sokken – verdwijnen die op de een of andere manier altijd. Daarom kan het nooit geen kwaad om een paar of twee als back up te hebben. Dus belanden ook deze handschoenen in mijn mandje. Ik kon kiezen uit de combi rood en wit of grijs en roze. Ik koos het laatste paar. De roze handschoenen hebben zilveren glitter sterretje op de bovenkant, de grijze niet. Ze zijn niet heel dik, maar toch heerlijk. Ik betaalde voor deze handschoenen slechts €1,39 en voor dat geld kan ik ze wel verliezen.

Honeycomb slinger

Daarna vond het mooi geweest en liep ik heel rap naar de kassa. Toch werd ik onderweg weer afgeleid. Dit keer door deze schattige honeycomb slinger van maar liefst 4 meter lang. In de witte slinger zitten 12 honeycombs verwerkt van elk 10 cm in doorsnee met een prachtige honingraatstructuur. Je hebt ze in verschillende kleuren combinaties, zoals hardroze met rood en blauw, wit en roze. Ik koos voor de laatste kleurencombi. In de verpakking zitten bovendien ook een aantal witte paperclips, zodat je de honingcombs kan vastmaken wanneer je ze openklapt. Opnieuw een item die ik eigenlijk niet nodig heb – ik ben tenslotte net jarig geweest – maar ach voor die €1,49 kon ik ‘m niet laten liggen.

I love Action!

Hoewel ik nog véél en véél meer toffe spulletjes zag, moet ik toch toegeven dat ik mezelf dit keer goed heb kunnen beheersen. Of laat ik het anders zeggen, ik heb het wel eens bonter gemaakt. In totaal was ik slechts €12,86 kwijt, een prima bedrag om leuke hebbedingetjes mee te shoppen. Ik ben in ieder geval heel blij met mijn nieuwe aankoopjes, maar voorlopig vermijd ik maar even de Action. Puur uit bescherming voor mijn portemonnee 😉

Ben jij ook een Action-fan? Zo ja, wat koop jij zoal bij de Action?

Keep calm, go shopping!

2 Reacties

  1. Oooh dat notitieboekje heb ik ook onlangs gekocht! Wil misschien terug gaan voor de andere twee designs hihi. Ik wil er dan ook een gebruiken voor dezelfde doeleinden als jij, zou het een idee zijn om dit ook op je blog te delen? Hoe je het aanpakt met leuke herinneringen e.d. 🙂 groetjes!

  2. Hi Laura, bedankt voor je enthousiaste reactie! Heel leuk dat je ook een herinneringsboekje gaat maken. Binnenkort ga ik een beginnetje maken aan mijn boekje en zal mijn ideetje delen in een nieuwe blog. Dus houd de blog goed in de gaten. Liefs, Kelly!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *