Gaby en ik zijn onafscheidelijk. We lachen samen, huilen samen en shoppen zo nu en dan in elkaars kledingkast. Maatjes door dik en dun, dus. Maar kennen wij elkaar eigenlijk wel zo goed? En wat vinden wij nou zo leuk aan elkaar? Vandaag onderzoeken we dat met de Best Friend Tag van 2WMN! Lees je mee?

Stelling 1: wat is jullie eerste herinnering aan elkaar?

Kelly: ”Mijn eerste herinnering aan Gaby is dat ik haar voor het eerst zag in de gangen van de middelbare school. We zaten niet bij elkaar in de klas, maar spraken elkaar wel bij de kennismakingsdag voor de brugpiepers. Geen idee hoe we aan de praat raakte, maar het klikte vanaf het eerste moment. Een paar jaar later kwam ik bij Gaby in de klas. Ik vond haar gelijk heel aardig, en sindsdien is zij mij beste vriendinnetje.”

Gaby: “Kelly zat bij mij op de middelbare school. We zeiden elkaar af en toe gedag en een half jaar later kwam ze bij mij in de klas! Toen werden we dikke maatjes en zaten altijd naast elkaar en zeiden hetzelfde op hetzelfde moment.”

Stelling 2: als jullie samen ergens naartoe konden gaan, waar zouden jullie dan naartoe willen gaan?

Kelly: “Ik weet dat Gaby héél graag naar New York City wilt. Mij lijkt het stiekem ook super gaaf om deze wereldstad te ontdekken. En zeg nou zelf, hoe leuk zou het zijn om dat te doen met je beste vriendin? Onwijs! Dus als ik zou mogen kiezen, dan kies ik voor een girls tripje naar New York City, baby!”

Gaby: “Ik wil al heel lang naar New York, dus een trip met Kelly naar Amerika lijkt me super cool! Lekker shoppen en foto’s maken, wie wil dat nou niet? Toch vind ik genieten aan het strand ook heerlijk dus lijkt me Australië ook heel leuk, alleen een erg lange vliegreis :(.”

Stelling 3: wat is jullie favoriete herinnering aan elkaar?

Kelly: ”Mijn favoriete herinnering aan elkaar is dat we vaak hetzelfde zeggen op precies hetzelfde moment. Dan kijken we elkaar aan, en dan gieren we het uit. Soms hebben we het meerdere keren op een dag. We liggen op één lijn, zo blijkt. En dat soort kleine dingetjes, zijn voor mij de favoriete dingen aan onze vriendschap.”

Gaby: “Zoals ik bij vraag 1 vermeldde zeggen we vaak hetzelfde op hetzelfde moment. Dat vind ik erg leuk aan onze vriendschap. Of dat we altijd onze hart kunnen luchten bij elkaar, en het altijd gezellig hebben!”

Stelling 4: noem een paar momenten waarop jullie heel hard met zijn tweeën moesten lachen?

Kelly: ”Een paar momenten. Poeh, heb je even? Wanneer Gaby en ik bij elkaar zijn lachen we wat af op een dag. Maar de ene keer dat mij het best bij is gebleven toen we naar een 90’s feestje gingen in Zwolle. Na een aantal uurtjes dansen, gingen we even zitten om wat eten. En plotseling zat er een groep jongens naast ons waarvan er eentje wel heel dicht bij ons kwam zitten en zich ontzettend ging uitsloven. De heer in kwestie had een blauwe trui aan en had een aardappel in zijn keel. Geen idee waarom maar we noemde hem blauwbal, en toen hij daar lucht van kreeg, ging hij snel weg. Hij had een blauwtje gelopen ;-). Noem ons gemeen, maar we lachen dubbel!”

Gaby: “Wij hebben altijd lol, maar we houden ervan om lekker gek te doen, dus met rare accentjes praten. Of als we een leuke film kijken en daar wat grappigs gebeurt dan liggen ook wij helemaal dubbel!”

Stelling 5: wat is de beste eigenschap van de ander?

Kelly: ”Gaby heeft meerdere geweldige eigenschappen. Maar wat ik het meest aan haar bewonder is haar zachte aard. Ze is altijd zo lief, begripvol, behulpzaam en staat 24/7 voor de ander klaar.”

Gaby: “Kelly is lief,  luistert naar je en leeft mee. Ze is eerlijk, je kan onwijs met haar lachen en lekker kletsen. Super gezellig dus!”

Stelling 6: wat is jullie favoriete inside joke?

Kelly: ”Onze favoriete inside joke is toch wel de blauwbal joke. Heel flauw, but oh so true!”

Gaby: Yes, de blauwbal joke. Maar ook als wij met een harde S praten liggen wij helemaal dubbel!”

Stelling 7: waar kunnen jullie uren over praten?

Kelly: ”Wij kunnen over alles praten. Maar als ik één onderwerp moet kiezen, dan zou ik gaan voor persoonlijke bakkeleien. Loopt de één ergens mee, dan zit de ander al klaar met een kopje thee om elkaar te helpen. Maar we kunnen natuurlijk ook uren kletsen over typische meiden dingen zoals kleding, mannen en make-up.”

Gaby: “Wij zijn sowieso goed in kletsen, maar we kunnen ons hart luchten bij elkaar en daar over praten, maar ook over luchtige dingen. Zoals hoe het gaat op het werk en thuis situaties.”

Stelling 8: wat vinden jullie het leukste om te doen samen?

Kelly: ”Ik vind winkelen erg leuk om met elkaar te doen, omdat we dezelfde smaak hebben en geduld hebben. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om samen te knutselen, te stappen, te reizen en terrasjes te pakken. Eigenlijk is alles gewoon erg leuk om met Gaby te doen.”

Gaby: “Ik vind samen koken erg leuk, of shoppen of gezellig uit eten en daarna naar de bios.”

Stelling 9: wat is jullie eerst foto samen?

Kelly: ”Poeh! Jeetje, de eerste foto samen is de schoolfoto. Althans dat denk ik. Vroeger hadden we wel mobieltjes, maar de selfie was toen nog niet uitgevonden.”

Gaby: “Buiten schoolfoto’s, een foto die in Zandvoort is genomen denk ik, op het feestje In The Cloud.”

Stelling 10: als je een uiterlijk kenmerk en een innerlijk kenmerk van elkaar mocht overnemen, wat zou dat dan zijn?

Kelly: ”Ik zou Gaby haar lach willen hebben, die is zo leuk! Maar haar platte buik en volle kadetjes zou ik ook wel willen adopteren! En als ik een innerlijke kenmerk van Gaby zou moeten kiezen, dan ga ik toch weer voor die lieve en vriendelijk kant.”

Gaby: “Qua uiterlijk zou ik Kelly haar mooie lange haren willen overnemen, of haar slanke figuurtje. Qua innerlijk, haar geduldige en positieve houding!”

Het is duidelijk, wij zijn twee handen op één buik. Wie is jouw beste vriend(in) en wat is jouw favoriete herinnering aan diegene?

I go where she goes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *