Dit boek zag ik een keer liggen in de bakken van de Dirk geloof ik. Ik vond de kaft er al spannend uitzien en was benieuwd waar deze over ging. Ik las de achterkant en het verhaal sprak me aan en kocht ik deze voor €4,99. Op vakantie in Kos begon ik met lezen en ben thuis verder gegaan. Wil je ook een spannend boek lezen? Misschien is opgejaagd dan wat voor jou

A.J. Rich

Ik had nog nooit eerder van deze schrijfster gehoord of gezien of gelezen dus dit is het eerste boek. Nu over de schrijfster zelf: A.J. Rich komt uit het jaar 1955 en schrijft al van jongs af aan. Ze komt uit Canada en alleen dit boek is vertaald naar het Nederlands.

Opgejaagd

Morgan komt thuis na haar opleiding in psychologie. Haar honden zijn onrustig en gedragen zich anders merkt ze. Tot ze in huis allemaal bloed ziet. Ze durft bijna niet te kijken, maar toch vind ze haar verloofde Bennet op bed, dood, helemaal in stukken gescheurd. De honden hadden hem aangevallen en er was niks van hem over. Later in het onderzoek blijkt dat Bennet niet is wat ze dacht dat hij is. Bennet heet geen Bennet en heeft alles wat hun samen hadden gelogen. Ze komt erachter dat hij nog meer vrouwen had naast haar en achter een waarheid waaraan ze twijfelt of ze die wel wil weten.

Overige boek informatie

Taal: Nederlands – Doelgroep: jongvolwassenen – Afmetingen: 28x216x139 mm – Gewicht: 422 gram – Verschijndatum: juli 2015 – Druk: eerste druk uit het jaar 2015 – Aantal pagina’s: 256 pagina’s – ISBN: 9789024567720 – Nur: 332 – Het boek kost €12,00 en is verkrijgbaar bij Bol.com.

Like it or not?

Ik houd sowieso wel van ‘ik’ verhalen en dit boek is er ook zo één. Je ziet precies wat de personage denkt en dat leest lekker weg. Het is een spannend verhaal en je wilt weten wat Bennet allemaal heeft gedaan. Toch heb ik ook wel weer een minpuntje. Het boek gaat erg van de hak op de tak, voor mij dan. Soms lees ik en dan is het ineens in het verleden, dus je moet goed op blijven letten wanneer wat gebeurd, maar dat gebeurd niet heel vaak en alsnog is het een goed boek met een goed verhaal.

Lijkt je dit boek leuk?

A room without books is a body without soul.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *