Een aantal weken geleden werden Kelly en ik benaderd door Fotofabriek.nl. Zij stelde ons de vraag of wij het leuk zouden vinden om met hun software een fotoboek te maken. Maar natuurlijk! Aangezien ik gek ben op fotograferen, was dit dé gelegenheid om al mijn mooie momenten vast te leggen. In dit artikel vertel ik jullie meer over Fotofabriek.nl en show ik maar al te graag het eindresultaat.

Over Fotofabriek.nl

Om eerlijk te zijn, had ik nog nooit van Fotofabriek.nl gehoord. Uit nieuwsgierigheid nam ik daarom een kijkje op hun website. Wat bleek? Fotofabriek.nl kwam als winnaar uit de bus bij de Radar fotoboekentest 2015. Dit beloofde al veel goeds! Daarnaast kwam ik tot de ontdekking dat zij nog veel meer leuke fotoproducten leveren. Denk hierbij aan multomappen met een eigen foto, kladblokken, visitekaartjes, kalenders, agenda’s, en ze hebben ook leuke muurdecoraties bijvoorbeeld een foto op canvas. Een breed assortiment met super veel keuze!

1475613505402

Hoe maak je een fotoboek op Fotofabriek.nl?

Nadat ik mij had verdiept in het bedrijf en de mogelijkheden, ging ik aan de slag met het maken van mijn fotoboek. Hiervoor moet je eerst de bijbehorende gratis software op je pc downloaden. Deze software is zowel beschikbaar voor Windows als Apple. De software is snel gedownload en makkelijk in gebruik.  Je kan gelijk aan de slag met het in elkaar flansen van een mooi fotoboek. Aan de zijkant van het programma kan je de map kiezen waar je je foto’s vandaan kunt slepen naar het fotoboek. Je kan de foto zelf plaatsen hoe je wilt. Helemaal over de pagina of juist meerdere foto’s op één pagina.

Ook kan je leuke sjablonen toevoegen, zodat je fotoboek compleet is! Hartstikke makkelijk. Je kan zelf je foto’s bewerken in het programma en eventueel bijsnijden, super handig. Als je tevreden bent over je fotoboek kan je hem bestellen. Voordat je betaalt kan je nog opties kiezen om je fotoboek wat extra’s te geven. Bijvoorbeeld een hardcover, of hoogglans voor de pagina’s of juist mat. Ook de prijzen van de extra opties vallen mee. Je kunt al een fotoboek bestellen met hardcover vanaf €19,99. Dit vind ik een prima prijs!

De bezorging en het eindresultaat

Na het afronden van mijn fotoboek, ging na 3 werkdagen al de deurbel. Yes, mijn fotoboek kwam binnen! Het fotoboek zat in stevig karton verpakt. Bij het openen zag ik dat er nog een strak plastic zakje om het fotoboek zat, zodat het niet kon beschadigen. Dit is heel netjes gedaan. Bij het uitpakken zag ik al gelijk dat de kaft super mooi was. Mooi glanzend en stevig. Bij het openmaken ben ik echt verwonderd over de printkwaliteit. Het ziet er werkelijk waar prachtig uit. De foto’s zijn mooi scherp en helder, de kleuren zijn erg mooi. Ook heeft mijn fotoboek een glans op de pagina’s waardoor de kleuren nog meer lijken op te vallen.

Even spieken in mijn fotoalbum

1475613432709

1475613470743

1475617127697

YAY or NAY?

Ik heb meerdere websites geprobeerd voor een mooi fotoboek. Die waren ook erg goed en mooi gelukt, maar bij dit fotoboek had ik echt een wauw- effect. En dat is wat iedereen wil als er een pakje binnen komt. Ik zou hier zeker vaker een fotoboek bestellen om mijn herinneringen te laten stralen. Ook zou ik de producten van Fotofabriek.nl zeker aanraden aan mensen die eventueel een fotoboek of een ander foto product wilt samenstellen. Ik ben zeer tevreden!

Heb jij wel eens een fotoboek besteld bij Fotofabriek.nl? Zo ja, wat vind jij van het resultaat?

Veel liefs, Gaby

Keep your memories close with your pictures.

Volg jij Goya Lifestyle al op Facebook, Instagram en Twitter? Je blijft dan altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Deze blogpost bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *