Afgelopen zondag én maandag was het al weer tijd voor de tiende editie van de vakbeurs showUP. Dit inspirerende evenement staat twee keer per jaar in het teken van vernieuwde woonaccesroes en cadeauartikelen. Dit keer stonden er meer dan 250 deelnemers op het deelnemersveld van EXPO Haarlemmermeer. Er was dus meer dan genoeg te zien. Ik bezocht de beurs samen met een vriendinnetje/collega, en net als de voorgaande edities was het weer één groot feest! In dit artikel blik ik terug op ons middagje bij showUP, en vertel ik meer over een aantal deelnemers. Lees je mee?

Let’s shine and show up!

showUP is in de afgelopen drie jaar uitgegroeid tot dé lifestyle beurs voor woonaccessoires en cadeauartikelen. Wat niet vreemd is, want de opzet van het event is elke editie weer verrassend, vernieuwend maar voor al uitnodigend! De deelnemers en bezoekers komen dan ook vanuit de hele wereld om een kijkje te nemen naar de innovatieve items van startende labels tot bekende internationale merken, zoals Dopper!

Het ontvangstcomité

De meest opvallende merken

Deze editie stonden er weer een hele boel te gekke standhouders. Ieder met haar eigen unieke concept. De producten van de merken staan allemaal centraal en worden tentoongesteld in de meeste creatieve settings. Denk hierbij aan veel kleur, bloemen, hout en andere versiersels. Maar een paar merken sprongen er voor mij toch wel uit door hun styling, en die innovatieve concepten zet ik graag extra in de schijnwerpers.

Ik begin graag met het (h)eerlijke merk Zoetsupply. Dit is een voor mij nieuw concept, die ontzettende originele zoetwaren ontwikkelt. Snoepgoed dat draait om smaak, design en 100% eerlijke ingrediënten. Hun producten zijn dan ook zo biologisch mogelijk en worden gemaakt zonder kunstmatige toevoegingen. Eén van “de” meesterwerkjes zijn de TuTu Pops. Dit zijn lolly’s in allerlei leuke vormpjes, en nog een leuke bijkomstigheid; de Pops zijn GMO vrij, glutenvrij, bevatten geen allergenen en zijn bovendien vegan friendly. Nice!

Daarnaast maakte Emma en ik ook kennis met hello DAI, the sparkle studio. Dit is een lief sieradenmerkje dat zich kenmerkt door eigenzinnigheid en eigenheid. Vrijwel alle ontwerpen zijn van de hand van Marike en Nicolette, die een uitgesproken smaak hebben én hoge eisen stellen aan het materiaal dat gebruikt wordt. Emma en ik waren vooral fan de zelfgemaakte oorbellen van hello DAI!

Ook zag ik een bekend gezicht op de beurs staan. Ik heb het over Jinske van IMAKIN. Haar concept verzorgt inspiratie én benodigdheden, die jezelf in elkaar moet zetten. Juist, zij verzorgen DIY-pakketten. Té leuk! Nog leuker is dat zij binnenkort met de nieuwe DIY pakketten komen! Deze worden gepresenteerd tijdens het altijd gezellige DIY&DRINKS. Tijdens dit event wordt niet alleen de nieuwe collectie gepresenteerd, maar worden er ook leuke workshops georganiseerd. Wil je daar bij zijn? Dat kan. Lees hier meer om je gratis toegangstickets te bemachtigen!

Niet veel later kwamen de mini stand van Clen tegen. Hij stond met zijn zelfontwikkelde agenda op de beurs. En het is niet zomaar een agenda. Nee, Purpuz Planner is (de naam zegt het al een beetje) een agenda waarbij je ernaar werkt om je doelen en dromen na te streven. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, dus dit was wel de meest leuke verrassing. En als kers op de taart kregen Emma en ik een planner mee naar huis. Super leuk! Ben je nu benieuwd naar de inhoud van de agenda? Houd dan de blog in de gaten, want hier ga ik een review over schrijven!

Uiteraard waren er nog veel meer te gekke stands om te bekijken, maar helaas kan ik niet over elke standhouder iets vertellen. Toch wil ik heel graag een reeks met foto’s delen waarvan mijn hartje sneller gingen kloppen, en die ik ook erg mooi en inspirerend vond. Denk hierbij aan merken, zoals My Treasure Hunts, Estella Bartlett, A la, Mrs. Novo, Wildthings, Pillah, Sharp Sharp, Soephoofd, Renske Versluijs, Mo Man Tai en Kesem Yahav.

Dit event verdient een agendapuntje!

Na een aantal uren rondhuppelen over de beurs, zijn Emma en ik met een voldaan gevoel naar huis gegaan. We hebben beide onwijs genoten van de sfeer en styling op een te gekke locatie. Iedereen was vrolijk, en de hal ademende één en al creativiteit uit. Daar houden we van! Ik kan deze beurs dan ook aan iedereen aanraden als het gaat om inspiratie op doen, ik kijk in ieder geval nu al uit naar de volgende editie!

Lijkt het jou ook leuk om een bezoekje te brengen aan showUP? Helaas zit het er voor dit jaar weer op, maar begin 2018 staat de beurs er weer in EXPO Haarlemmermeer! Houd voor de exacte data en meer informatie over het evenement hun Facebook pagina goed in de gaten, en wie weet zien we elkaar de volgende editie!

Ben jij al bekend met deze innovatieve beurs?

Let’s shine and show up!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *