Een collega van mij vertelde laatst dat hij de nieuwste versie van IOS mocht testen van iPhone, Apple. Dit leek mij erg leuk om ook te testen omdat ik de nieuwste iPhone heb en dan ook de nieuwste versie van IOS. Het is een beta versie dus er zullen nog fouten zijn in de update. Zo kunnen de update makers het perfect maken voor de mensen in September zodat er geen fouten meer zijn omdat wij het hebben getest! Heb je een iPhone en ben je benieuwd wat er nieuw is aan IOS 11? Lees dan snel verder!

Het uiterlijk

Het begin scherm is hetzelfde als bij de up to date versie van IOS 10. Verder ziet de AppStore er wat anders uit door een groter lettertype waardoor het overzichtelijker is. Ook worden er uitgelichte apps laten zien door tabs waardoor het er mooier uitziet.

Dit is ook gebeurd bij de instellingen. Je kan meer instellingen veranderen. Zo kan je zelf je icoontjes en appjes kiezen die je in je bij scherm wilt hebben staan. Dat is als je op het begin scherm van onder naar boven swiped. Super handig dus. Dit ziet er zo uit:

Belangrijkste veranderingen

Ook is er nu betere ondersteuning voor de camera. Zo kan je mooie portretten maken en door de functie ‘langere belichting’ is het mogelijk beweging te fotograferen.

Navigatie is ook positief veranderd. Zo kan je nu ook in winkelcentrums de weg bekijken of in Schiphol! Super handig als je ergens voor het eerst bent en de weg of winkels niet weet! Ook geeft de navigatie eerder aan wanneer je moet voorsorteren in de auto als je ergens moet afslaan.

Ook weet de iPhone wanneer je in de auto zit en worden je berichten op stil gezet en zal het scherm niet oplichten in de auto zodat je niet wordt afgeleid.

Ennnn…. je kan makkelijker typen met één hand door op het emoticon knopje te blijven drukken en te switchen van keyboard! Dit voor links en rechts handige! Look:

Hoe werkt de beta versie + foutjes

Natuurlijk heb ik ook wat foutjes ontdekt. Dat is logisch, daarvoor is deze beta zodat ze die fouten kunnen oplossen. Het zijn bij mij gelukkig geen grote foutjes. Ik kan bijvoorbeeld bij mijn email niet meer de zoek functie gebruiken en hetzelfde geldt voor Pinterest. Verder werkt het bij mij prima. Mijn mobiel is nog niet vast gelopen of andere rare dingen zoals apps die vastlopen. Elke week krijgen we een update die ervoor zorgt dat het steeds beter wordt met behulp van de ingestuurde fouten.

Lets wait till september! 

De update van IOS 11 is dus pas in september voor iedereen beschikbaar, maar hier heb ik een site waar alle veranderingen in staan. Ik heb hierboven alleen de dingen benoemd die ik belangrijk en leuk vind, maar misschien vind jij hier nog wat leuks tussen voor jou! Klik hier voor de website. Ik heb nog nooit een beta versie van iets uitgeprobeerd, dus is dit zeker leuk om een keer te proberen en te kijken wat voor foutjes er zijn en of ze die snel kunnen oplossen. Ik ben benieuwd in september!

Wat vinden jullie van de update als je het zo leest?

Love the new things in live.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *