Hip, hip, hooray! Goya Lifestyle is in zeer korte tijd ont-zet-tend gegroeid, en daar zijn we trots op! Om deze reden zijn we toe aan the next level: team Goya heeft visitekaartjes! Whoohoo! Visitekaartjes zijn één van de weinige dingen die ons stukje internet tastbaar maakt. Het idee ontstond toen we voor de zoveelste keer een nee moesten verkopen op de vraag ‘Hebben jullie ook een visitekaartje?’. Gelukkig is dat antwoord verleden tijd, want vanaf nu hebben wij ons eigen kaartjes. Hoe cool is dat? En uiteraard presenteren wij maar al te graag our brand new businesscards! Kijk je gezellig mee?

Goya Lifestyle for real!

Sinds het bestaan van Goya Lifestyle bezoeken Gaby en ik regelmatig evenementen. Daar ontmoeten we telkens nieuwe bloggers en ondernemingen. We love networking! Na een gezellig babbeltje, is men altijd nieuwsgierig naar onze blog. Super leuk en vrij logisch als je er ruim een half uur over je blog hebt staan praten. 🙂 Maar wanneer de vraag kwam of we ook een visitekaartje hadden, moesten wij deze beantwoorden met een nee. Uiteindelijk noteerde we dan onze gegevens op een stukje papier. A bit awkward en niet geheel proffesioneel. Jup, het werd daarom hoog tijd voor ons eigen visitekaartje.

Maar wauw. Het zoeken van een geschikte drukker is nog een hele klus! Na vele sites te hebben vergeleken, kwamen we uit bij budget topper Vistaprint. Dit is een jonge, frisse en erg populaire webshop. Bij toeval zag ik ook nog eens op de televisie een reclame van Vistaprint voorbij komen met daarin een aantrekkelijke kortingscode om visitekaartjes te laten drukken. Dit gaf de doorslag. Bingo!

Nadat we onze leverancier hadden gevonden, gingen we over naar het ontwerp. Vistaprint heeft duizenden standaard visitekaartjes. Handig als je niet goed overweg kan met een computer, maar totaal niet eigen. Dit was voor ons geen optie en dus ontworpen een eigen design. De vormgeving en inhoud was trouwens nog een best werkje, maar uiteindelijk is het ons gelukt! Ons logo, slogan, namen, titels en de contactgegevens staan erop. Kortom: alle belangrijke informatie. De visitekaartjes vallen overigens onder de categorie deluxe. Dit is een extra optie en zijn steviger dan de classics. Ook kozen wij voor een glans en dit geeft het kaartje een extra touch.

image

Tada! Dit is de voorzijde van ons visitekaartje.

image

En dit is de achterzijde.

image

De visitekaartjes zaten verpakt in dit handige kartonnen doosje. Dit is tevens een prima opbergboxje om de kaartjes in te bewaren. Bij het openen van de verpakking vind je naast je kaartjes ook nog een kortingscode. Deze kan je gebruiken voor de eerst volgende bestelling bij Vistaprint. Dit komt goed van pas, want mochten onze kaartjes op zijn, dan zullen wij zeker weer bij deze webshop bestellen. 

Is it a YAY or a NAY?

Er zijn veel aanbieders voor visitekaartjes op de markt. Het vergelijken qua kwaliteit en prijsverhouding was daarom al een hele klus op zich. Na enkele reviews te hebben gelezen, kozen wij uiteindelijk voor Vistaprint. Je betaalt welliswaar iets minder voor de kaartjes, maar dat betekent niet dat kwaliteit daarom slecht is. Integendeel! Wij zijn zelfs zeer tevreden over onze visitekaartjes. Het Goya Lifestyle logo komt goed tot zijn recht en alle belangrijke informatie past er op. Dé hoofdingrediënten waar een visitekaartje aan moet voldoen. De bestelling was overigens eerder binnen dan verwacht. De levertijd was twaalf dagen, maar wij hadden ze al met vijf dagen binnen. Very nice! Tot slot was de bestelling netjes verpakt in een kartonnen doosje, waardoor ze niet beschadigd zijn. Al met al zijn wij echt apetrots op onze kaartjes. Wij beoordelen de visitekaartjes en klantenservice van Vistaprint met een YAY.

Nice price!

De prijzen bij Vistaprint zijn afhankelijk van de opties die jij kiest. Een kleine prijsindicatie van onze bestelling: wij betaalde € 32,99 voor 250 visitekaartjes Deluxe inclusief verzendkosten.

Tip! Houd de website van Vistaprint in de gaten voor te gekke kortingacties. 

Wat vind jij van de Goya Lifestyle visitekaartjes? Let het ons weten!

Veel liefs, Kelly

Every person is a new door to a different world.

2 Reacties

  1. Wauw heel erg mooi! Ik heb ook net visitekaartjes laten maken, komt toch veel professioneler over. Ik vond het altijd super genant om mijn gegevens op een papiertje te krabbelen!

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *