Potjandikkie, wat is het toch koud buiten! Echt waar, ik kan maar niet wennen aan die winterse temperaturen. Het liefst zit ik dan ook de hele dag binnen bij de verwarming. Maar de combinatie van kou en een loeiende kachel is natuurlijk een funest voor je huid. En dat is te merken, want mijn huid is gortdroog. Om mijn huid dit seizoen extra te vertroetelen, kreeg ik van de Etos twee producten van de gloednieuwe hand & body lijn. Oh, yeah! Ik testte de Etos Bodyspray Seconde en de BB Bodylotion. Zijn de producten winterproof of verdwijnen ze heel ver achter in mijn beautykast? Ik vertel het vandaag!

Soft Winter Skin lijn van Etos

Laat ik beginnen met een korte introductie van de Etos Soft Winter Skin producten. Etos ontwikkelde deze lijn speciaal voor de winter maanden. Het gloednieuwe assortiment bestaand uit 5 verschillende handcrèmes en 14 verzorgende producten voor je lichaam. Voor ieder wat wils, lijkt mij. Dus of je nu intensieve voeding nodig hebt of juist de strijd met de aging-klok wilt aangaan; Etos heeft voor elke lifestyle en behoefte het perfecte product!

Etos Bodyspray Seconde

Okay, let’s begin! Als eerst testte ik de Etos Bodyspray seconde. Deze bodyspray zit verpakt in een blauwe flacon met een witte spuitmond. Wanneer je op de spuitmond drukt, komt de bodyspray vrij. Wat overigens ietsjepietjes anders ging dan ik had verwacht. Er komt namelijk in plaats van een luchtige spray een dun straaltje uit. Mocht je dit product ook gaan testen, houd dan de spray op 10 cm afstand van de huid en spuit in soepele bewegingen over mijn gehele lichaam.

Deze bodyspray is doorzichtig en fijn van structuur. Hij smeert soepel uit en heeft het een aangename geur, die je na 3 a 4 uur nog te ruiken is. Bovendien trekt de bodyspray snel in en plakt niet. En natuurlijk heel belangrijk: mijn huid voelt na het smeren echt zijdezacht aan. Heerlijk!

De Etos Bodyspray Seconde bevat 200 ml en kost €3,99 per stuk.

Etos BB body lotion

Het tweede product dat ik mocht testen was de Etos BB body lotion. Dit is een hydraterende, licht getinte bodylotion die zorgt voor een egale kleur tijdens de wintermaanden! De bodylotion zit verpakt in een bruine/witte tube met een handige klikdop. Wanneer ik in de tube knijp, komt er een licht bruine substantie vrij. Ook werd ik tijdens het uitsmeren aangenaam verrast door een heerlijke geur die vrijkomt. Ik kan de geur alleen niet plaatsen, maar geloof me: hij is super lekker!

Nog een voordeel aan dit product is de snelle intrektijd. Binnen 5 minuten is de bodylotion goed ingetrokken. Let alleen wel even op als je witte kleding draagt, want na het intrekken kan hij toch nog een beetje afgeven. Verder smeert de lotion lekker uit en plakt niet. Wel moet je de substantie goed verdelen en inmasseren op een schone huid. Wanneer je dit niet doet, kan het zijn dan je vlekken krijgt en dat wil je natuurlijk niet!

De Etos BB Bodylotion bevat 250 ml en kost €3,99 per stuk.

Conclusie

Of ik tevreden ben over de producten? Ja zeker! De verpakkingen zijn dan wel niet heel speciaal, maar het gaat natuurlijk om de inhoud van de producten en die zijn geweldig! Zowel de Etos Bodyspray Seconde als de BB Bodylotion hydrateren mijn huid intens en maken ultiem zacht. Daarnaast ruiken de producten erg lekker en dat vind ik zeker een pluspunt. Kortom: beide producten zijn winterproof en een pure verwennerij voor elke huid!

Alle nieuwe hand & body producten zijn vanaf 21 november 2016 verkrijgbaar in alle Etos winkels.

Wat is jouw favoriete beautyproduct tijdens de wintermaanden?

Love the skin you’re in.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *