De afgelopen periode heb ik verschillende keren laten vallen dat ik op vakantie ga. En vrijdag was het dan eindelijk zover: Danny en ik vlogen in 9,5 uur met TUI naar Curaçao. Het is de meest lange vlucht, die ik ooit heb gemaakt. En eerlijk gezegd zag ik er best een beetje tegenop, want negen uur is best lang. Tijdens de vlucht heb ik wat beauty items meegenomen om te testen, waaronder de handspray van Divine Sensation. Heerlijke bezigheidstherapie!

Over Divine Sensation

Tijdens het eerste bloggersevent van Cosmo Hairstyling IJmuiden maakte ik voor het eerst kennis met het merk Divine Sensation. Dit is een spray op basis van Cashmere en heeft daatmee een unieke viervoudige werking. Zo spant het de huid licht aan, verzacht het de huidstructuur, verfrist intens en geeft een mooie natuurlijke glow.

Het product

De spray zit in een kleine, zilveren huls met dop. Wanneer je open doet, tref je de spray. De spray werkt spoepel en is daarmee zeer makkelijk in gebruik.

De handspray hoor je vanaf een afstandje op je handen te sprayen. Eén a twee fleugjes is meer dan genoeg. Dit doe ik op beide handen en laat het intrekken. Het intrekken van de spray gaat heel rap en ruikt bovendien ook erg lekker. Na het intrekken merk ik dat mijn handen zeker zachter zijn. Maar na een half uurtje is het wel uitgewerkt.

Eindoordeel: yay or nay?

Het is een fijne handspray, die heerlijk is als je in het vliegtuig zit. Het product is handig in gebruik, heeft een fijn meeneemformaat, ruikt heerlijk en voelt prettig aan. Ik heb de handspray niet alleen getest tijdens mijn vlucht naar Curacao, maar ook tijdens werk en op het strand. In bijna elke situatie vind ik dan vind ik hem prettig. Behalve op het strand. Hoewel de spray snel intrekt, blijven zandkorrels plakken aan mijn handen en dat vind ik niet prettig. Maar al met al ben ik zeer tevreden over deze verfrissende beautyspray!

De prijs en verkooppunten

De handspray bevat 10 ml en kost €12,95 per flesje. Je kunt het item bestellen via de webshop van www.beaudelor.nl.

Let’s talk! Zou jij dit product gebruiken tijdens een vlucht?

I hope you feel beautiful today.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *