Happy birthday to… me! Alweer bijna een week geleden was ik jarig. Dit jaar mocht ik maar liefst 22 kaarsjes uitblazen. Wat een feest! Ik vierde mijn verjaardag afgelopen maandag, dinsdag én zaterdag met familie en vrienden. Drie dagen volop feest, en ik ben deze dagen dan ook behoorlijk verwend. Ik heb écht mega veel lieve en leuke cadeaus gekregen, en in dit artikel laat ik mijn birthday presents aan jullie zien. Have fun!

Pre-party on Monday!

Het eerste verjaardagscadeau kreeg ik van mijn allerbeste vriendinnetje, Gaby! Doordat zij niet aanwezig kon zijn op mijn big birthdayparty van zaterdag, nam zij mij een dag voor mijn verjaardag mee uiteten. We gingen naar het Japanse restaurant SUMO in Haarlem. Het was een heerlijke avond waarin we veel hebben gekletst en natuurlijk gegeten. Alsof het etentje niet genoeg was, kreeg ik ook nog eens de MAC persistence lipstick. Is het geen schat? Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee, en uiteraard zal ik ‘m binnenkort reviewen op de blog!

image

Happy birthday to me (and my little sister)

En toen was het dinsdagochtend, 8 november. Ik werd wakker en mijn telefoon stond al roodgloeiend met lieve felicitatieberichtjes. Dat is écht leuk wakker worden. Tijdens het antwoorden van alle berichtjes en telefoontjes stond plots mijn moeder zingend aan bed met in haar handen een ontbijtje. Verse jus, thee, een pistoletje met kaas, een eitje en een kaarsje. Zó lief! Na het ontbijt op bed ging ik mijn zusje feliciteren, want ook zij is jarig. Nu hoor ik je denken: ”Ben je een tweeling?”. Nee, op mijn vijfde verjaardag werd mijn ”kleine” zusje geboren. Het meest prachtige cadeau dat ik ooit heb gehad!

image

Uiteraard moet er gewoon gewerkt worden, dus ging ik snel naar mijn werk. Maar daarvoor eerst nog even richting de bakker om tompoucen te halen. Want wie jarig is, trakteert. Bij aankomst hadden mijn collega’s mijn bureau versierd met roze en blauwe ballonnen, super lief! Als extra verrassing kreeg ik een Wehkamp cadeaubon. Altijd handig!

image

Na mijn werkdag ging ik naar huis, waar mijn ouders, zusje en Stan vol smart op mij zaten te wachten. We gingen namelijk gourmetten. Het was ouderwets gezellig, maar vooral erg smakelijk! Tijdens het eten vertelde mijn ouders wat hun cadeau aan mij zou zijn. Spannend! Ik mocht een nieuw bed uitzoeken, en mijn keus was al snel gevallen op de Boxspring Home 310 uit de Swiss Sense Home 365 collectie. Een super luxe bed met een rijke uitstraling. Mijn huidige bedje heb ik echt al jaren, en is toe aan vervanging. Het matras is op, waardoor ik sinds kort last heb van rugklachten. Dit cadeau komt dus als geroepen, en ik ben er daarom extra blij mee.

image

Daarna werd ik verrast door Stan. Hij had een onwijs lieve brief geschreven. Dat vond ik al een cadeau op zich, maar het werd overtroffen. Aan het einde van de brief stond namelijk dat ik een 15-daagse reis naar Bali van hem en mijn schoonmoeder zou krijgen. Like what? Mijn mond viel spontaan open, en ik was sprakeloos. Het moest even bezinken, maar daarna was ik door het dolle heen. Ik ga gewoon naar Bali! Wauw. Ja, ik vind het nog steeds onwerkelijk, maar my god wat ben ik blij met dit gigantische cadeau!

Groot feest, en mijn gekregen verjaardagcadeaus

Maandag en dinsdag was het al feest, maar zaterdag vierde we het pas echt GROOTS! Familie en vrienden kwamen over de vloer om te toasten op onze verjaardag. We hadden het hele huis omgetoverd tot een partyarea, en man, man, man: wat hebben we gefeest met z’n allen. Heerlijk! En ook zaterdag zijn we weer onwijs verwend. Ben je benieuwd wat ik heb gekregen? Ga er lekker voor zitten, want ik zal het jullie allemaal vertellen:

Van mijn nicht heb ik een Costes Gift Card ten waarde van €20,- gekregen. Dit is zo’n tof cadeau om te krijgen! Vooral omdat het mijn favoriete winkel is, waar ik vrij vaak slaag. De Gift Card komt dus prima van pas. De Gift Card zit trouwens verpakt in een luxe doosje met een feel good quote.

image

Een goede vriend gaf mij een Pink Ribbon agenda voor het nieuwe jaar. De agenda bevat overzichtelijke weekoverzichten, mooie inspirerende quotes en een handig opbergvakje. Inclusief vier kleine wenskaartjes en leuke stickers. Door het handzame formaat past hij makkelijk in je tas! Het is een zeer bijzondere agenda, omdat de opbrengst wordt gedoneerd aan het borstkankeronderzoek. Ik zal ‘m binnenkort reviewen!

image

Daarna werd ik verrast met de Burberry Body Tender en Fairtrade chocoladeletter. De Burberry Body Tender is een parfum die ruikt naar citroen, appel en jasmijn. Onwijs fris, en doet me denken aan de zomer. Ik kon dit product verder nog niet, dus erg leuk om even uit te proberen. 

image

Ik kreeg van een goede vriend het kookboek ”Feel Good Food” van de blog Uit Paulines Keuken. Dit boek wilde ik zó graag hebben, en ik ben er dan ook mega blij mee. Het boek staat bomvol met lekkere en gezonde recepten. Een onderwerp wat mij na de 30 dagen bewust en gezond leven challenge interesseert. Binnenkort ga ik een dagje zitten om het boek uitgebreid door te bladeren, en natuurlijk de recepten uitproberen. Na afloop zal ik zeker een review online zetten over dit kookboek!

image

Mijn lieve tante en neefjes hebben mij verwend met deze Moonlight lichaamsverzorgingsset van de Douglas. Dit is een badset met daarin een Showergel (190 ml), Bodylotion (190 ml), Bath Salt (100 gr) en een spons. De producten zitten in een gouden, plastic badkuip. Echt super schattig, en verdient daarom zeker een ereplaats in de badkamer. Ik kan niet wachten om binnenkort een warm bad te nemen en de producten te testen. Oeh, dat wordt ontspannen!

image

Wat ik bij mijn badsessie dan zeker ga klaarzetten is de Cava en truffels, die ik van een vriendin heb gekregen. De cava zit in een super schattig flesje met zwarte en gouden details. De truffels zijn van de Jumbo, en ik weet toevallig dat deze erg lekker zijn. Dat wordt dus intens genieten!

image

Daarnaast kreeg ik van vrienden een super schattige chocoladefondue van de ChocoToko. Hier maakte zij mij ontzettend blij mee, want jaaa: ik ben dol op chocolade! Het cadeau is echt super leuk ingepakt. Bijna te zonde om uit te pakken. In het pakket zitten pure chocoladedruppels, een kaarsje, een bordje met de tekst chocolate erop en uiteraard een fondueset met rode accenten. Deze ga ik binnenkort maar eens testen samen met Stan.

image

Tot slot heb ik van mijn familie en andere vrienden centjes gekregen voor mijn trip naar Bali. Hier kan ik dan mooi een paar excursies van maken. I can’t wait for it!

I wish some days lasted forever

Wauw, wat heb ik een paar fantastische dagen gehad. Ik heb genoten. Het is zo fijn om de mensen die ik lief heb om me heen te hebben, en lol mee te hebben. Hoe ouder je wordt, hoe meer je gaat beseffen waar het leven om gaat. Gelukkig zijn, en geniet van de kleine dingen in het leven. De cadeaus zijn voor mij dan ook bijzaak, maar desalniettemin ontzettend leuk! Kortom: dit was weer een verjaardag voor in de boeken. Op naar volgend jaar!

Wat is het allerleukste verjaardagscadeau dat je ooit hebt gehad? 

Veel liefs, Kelly

Take a second to think about how blessed you are.

1 Reactie

  1. Amazing Kell, wat een mooie geschenken 🙂 En dat bed, I’m in love with it!! 🙂 Geniet lekker van al deze mooie dingen en inderdaad besef hoe gezegend je bent!!

    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *