7 februari gingen Kelly en ik naar de Lady’s Night van Fifty shades Freed in Cinemeerse in Hoofddorp. Wij keken zo uit naar deze film dat we al in november een kaartje reserveerde, en dat was maar goed ook, want alles was uitverkocht in alle bioscopen! Maar hoe was de laatste film? Did we love it?

Fifty shades of Grey

Bijna elke vrouw die dit hoort kent dit. Dit was namelijk in 2012/ 2013 helemaal een hit! In 2011 kwamen namelijk de boeken uit van Fifty Shades. Drie dikke pillen over het leven van Anastasia Steele en Christian Grey. Ik hoorde dit voor het eerst op mijn stage bij de kapsalon Hizi Hair. Ze waren hier enthousiast over aan het praten en ik was natuurlijk gelijk benieuwd. Ik hield van lezen en wilde mee kunnen praten want ik hoorde overal niks anders meer. Ik las alle drie de boeken en toen ik hoorde dat de boeken werden verfilmt wilde ik daar gelijk heen met vriendinnen! In 2015 kwam de eerste film. In de film zie je hoe Ana en Christian elkaar leren kennen en hoe ze smoor verliefd worden. Alleen heeft Christian een duister geheim en een zwaar verleden. Hier komt Ana al snel achter.

Fifty Shades Darker

Deze film kwam in februari 2017 pas uit. Dit was even wachten voor de fans maar uiteindelijk was deze film ook weer een knaller! Natuurlijk gebeurd er wat meer in het boek dan de film. Dit komt ook omdat het boek uitgebreider is, in de film zie je het, in het boek moet alles goed beschreven zijn zodat je je fantasie de loop kan geven. Je geeft dan zelf gezicht aan het karakter voor je de films hebt gezien. In Fifty Shades Darker gaan we wat dieper kijken in het leven van Christian. Wat heeft hij eigenlijk uitgespookt waardoor hij nu zo is geworden? Kan Ana hiermee leven of toch niet? Is de liefde sterk genoeg? Ook gebeurd er in het boek en de film ook spannende dingen in het verhaallijn zelf. In het eerste boek en film is het meer een kennismaking. In deze film en het boek is wat meer actie.

Fifty Shades Freed

Het ener laatste boek, ja je leest het goed! Er is nog een boek van de Fifty Shades serie. Maar die komt zo aan de beurt. Maar als het goed is, is dit wel de laatste film, maar je weet het nooit! In de film zie je dat Ana en Christian helemaal voor elkaar hebben gekozen. Toch blijft zijn verleden mee spelen waardoor het samen zijn moeilijk is, maar toch hebben ze hele leuke tijden samen, of met vrienden. De rijke Christian heeft alles te bieden wat Ana haar hartje maar wil. Maar is dit genoeg om alles tot stand te houden?

Wat vonden wij van de film?

We proberen zo weinig mogelijk informatie over de film te geven voor als mensen hem nog willen zien, dan is het niet leuk als wij alles gaan verklappen. Maar wij vonden de film echt super leuk en een goede afsluiter op de drie films. Hij is spannend, meeslepend, en je wil graag weten hoe het afloopt. Als je het boek niet hebt gelezen, anders weet je het natuurlijk al. Wij raden deze film ten zeerste aan. Niet alle films gezien? Deze kan je vinden op Netflix of kopen, online of in de winkel! Ik raad wel aan om de voorafgaande delen te bekijken voordat je deze film kijkt.

Heb jij de films al gezien van Fifty Shades? Of de boeken gelezen? Wat vond jij beter?

I never wanted more until I met you- Christian Grey.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *