Oh, meiden. Dit artikel schrijven vind ik best spannend. Vandaag mag ik namelijk met trots ons nieuwe rubriekje let’s talk introduceren. In deze reeks met columns kun je regelmatig persoonlijke items verwachten die betrekking hebben over ons leven. We gaan dus met de billen bloot! Normaal gesproken zetten Gaby en ik zelden hele personal things online, maar we kregen geregeld de vraag wat ons naast de blog bezig houdt. Denk hierbij aan vriendjes, familie, werk en andere bezigheden. We hebben daarom dit item bedacht. Vandaag bijt ik het spits af met onder andere een aantal tegenslagen van de afgelopen periode. Maar ik heb gelukkig ook leuk nieuwtje in petto. Kijk je mee naar de eerste let’s talk?

Mijn liefdesleven

Zoals je wellicht door de artikelen hebt gelezen, had ik een vriend. Met de nadruk op had, want sinds een paar weken ben ik weer single. KABOEM! Jup. Na een ruim een half jaar met ups and downs hebben Stan en ik ervoor gekozen om beide onze eigen weg te gaan. Het ging niet zoals we hadden gehoopt, en dat is jammer. Het was erg lastig om tot zo’n beslissing te komen. Je houdt onvoorwaardelijk veel van elkaar, maar als het niet werkt tussen twee personen dan houdt het al snel op. Gelukkig zijn we goed uit elkaar gegaan, en dat geeft ook een voldaan gevoel. Het is goed zo.

Of ik nu op een nieuwe relatie zit te wachten? Nee. Totaal niet. Neeeeeeeeee! Voorlopig ben ik wel even genezen van relaties. Begrijp me absoluut niet verkeerd hoor, want een verliefd zijn is iets geweldigs. Maar men oh lord, het kan tegelijkertijd ook veel pijn doen. Ik bedoel iemand kwijtraken waarvan je zoveel houd, dat gaat je niet in de koude kleren zitten. De tranen en bakken ijs zijn er de afgelopen weken dan ook doorheen gevlogen, dus je kunt wel stellen dat ik de breuk nog even moet verwerken voordat ik in iets nieuws stap. Dus nee, deze meid is nog lang niet klaar voor een nieuwe relatie.

Mijn familie

Net als Stan, heb jullie de namen van mijn ouders en zusje regelmatig voorbij zien komen. Maar ik heb ze eigenlijk nooit aan jullie voorgesteld, realiseer ik me. Is dat even stom! Nu moet ik zeggen dat ze daar ook niet om staan te springen hoor, maar toch is het voor jullie leuk om te weten waaruit mijn gezin uit bestaat. Even in het kort: mijn vader Ronald is 48 jaar en is getrouwd met mijn moeder Ria (48). Op mijn 5e verjaardag werd mijn zusje Quincy (17) geboren. We zijn dus een soort tweeling, maar met dan met vijf jaar verschil. Daarnaast hebben we 2 poezen, Diva en Buddha, en niet te vergeten mijn hondje, Bully. Aangenaam!

Verder heb ik een hele grote familie, waar ik ontzettend veel van hou. Ik zie ze niet elke dag. Maar wanneer we met z’n alle bij elkaar zijn, is het altijd gezellig. Helaas heb ik onlangs te horen kregen dat ik en mijn familie binnenkort een dierbaar familielid gaan verliezen, namelijk mijn oom Richard. Hij heeft de meest vreselijke ziekte, kanker. Hij vecht er al bijna twee jaar tegen, maar onlangs hebben de artsen aangegeven dat hij nog maar een paar weken te gaan heeft. Het is verschrikkelijk… Daarnaast heb ik en mijn gezin ook te horen gekregen dat we binnenkort ook afscheid moeten nemen van onze trouwe viervoeter Bully. Ook hij leidt aan de ziekte kanker. Pff, het valt me allemaal best zwaar. Ik vind het zo erg. De komende periode zal ik om deze reden dan ook minder actief zijn op de blog. Ik wil mijn tijd spenderen met degene die mij het meest dierbaar zijn; mijn familie.

Mijn werk

Gelukkig heb ik ook ontzettend leuk nieuws om met jullie te delen. Yeah! Het is nieuws waarbij je oren gaan klappen. Ja, houd je maar goed vast. Zit je klaar, want hier komt het: ik heb een nieuwe baan! Ja! It’s real! Sinds 1 juni mag ik mezelf Junior Financieel Medewerkster noemen bij een verfgigant in omgeving Velsen. Olé! Mijn familie en vriendinnen wisten het al, maar jullie wilde ik dit heugelijke nieuws natuurlijk niet onthouden. Na ruim twee jaar gewerkt te hebben als Office Manager bij mijn vorige werkgever, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ja, en die vond ik! Het is allemaal heel snel gegaan, en voor ik het wist had ik een nieuwe job. Ik kan het zelf nog amper bevatten!

Oké, inmiddels werk ik vandaag precies een maand bij mijn nieuwe werkgever, en heb ik mijn proeftijd succesvol afgerond. Het is allemaal al een beetje gewend, en daar ben ik heel blij om. Ik heb in een korte tijd al een heleboel nieuwe dingen geleerd. Vooral als het gaat om systemen die zij gebruiken. Het is heerlijk om mezelf te ontwikkelen in een geweldige omgeving met gezellige mensen. Het vooruitzicht is trouwens ook goed, want ik de komende zeven maanden mag ik het Rigo team komen versterken. Yeah! Kortom, naast de tegenslagen is er ook nog fijn nieuws.

Feedback, please!

Wauw. Terwijl ik dit schrijf en nalees, realiseer ik me dat mijn leven in een korte tijd een hele twist heeft gekregen. De tegenslagen vreten momenteel aan me, maar gelukkig geeft mijn nieuwe job heel veel positieve energie. Tijdens het werk maak ik mijn hoofd even leeg op de één of andere manier. De aankomende periode gaat zwaar worden, maar met de steun van mijn familie en vrienden gaat het helemaal goed komen. Zoals ik al zei, zal ik de komende tijd niet heel erg actief zijn op de blog. Daarvoor mijn excuses, dus reacties zullen op zich moeten wachten.

Tot slot wil ik nogmaals zeggen dat ik dit artikel schrijven erugh spannend vind. Het is namelijk super, duper persoonlijk, dus ik ben dan ook erg benieuwd naar jullie reacties. De aftrap van ons nieuwe rubriekje zit er in ieder geval op, en daar ben ik blij om. Bovendien was ons doel bij het 1-jarig bestaan om meer over onszelf te vertellen, dus we zijn al goed op weg!

Let’s talk! Willen jullie dit soort items vaker lezen of moet ik het lekker voor mezelf houden?

New beginnings, new ideas, new energy, exciting and surprising.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *