De tijd vliegt voorbij! Dat blijkt maar weer, want het laatste let’s talk item kwam een aantal maanden geleden online. Shame on me! Hoewel jullie onlangs hebben kunnen lezen dat ik op zoek ben naar een eigen woning, vond ik het wel weer tijd worden voor een persoonlijk item. Jullie vinden het immers erg interessant om over ons leven te lezen. Zo kreeg ik hartverwarmende reacties op het voorgaande item, waarin ik vertelde over het verlies van mijn lieve oom en hondje, Bully. Het meest persoonlijke en treurige item, dat ik ooit heb geschreven. Maar door jullie warme onthaal  één van de meest speciale. Daarvoor dank! Máár vandaag heb ik ander nieuws: alleen maar leuk nieuws, yay!

Retteketet, vakantiepret!

Zoals ik in mijn laatste let’s talk schreef, had ik mij voorgenomen om meer te genieten van het leven. Want tja, het leven duurt maar heel even. Zo zou ik meer dingen gaan doen, waar ik gelukkig van wordt. Het klinkt misschien gek, maar de afgelopen periode had daar best moeite mee. Ik kon amper lachen met vrienden en het ging allemaal aan mij voorbij. Bijna tegen deprimerende aan. Máár gelukkig is er een knopje om gegaan en doe ik nu steeds meer dingen, die mij héél erg heppie de peppie maken. Zo heb ik afgelopen periode twee mega droomvakanties geboekt. Wiehoooooo!

Het is nu definitief: begin september ga ik samen met mijn collega en tevens vriendinnetje, Emma, naar Bali. Zoals ik eerder vertelde in het item mijn reisbestemmingen voor 2018 heeft zij het eiland al eens eerder bezocht met haar vriend. Het eiland heeft haar hart veroverd, en ik ben onwijs nieuwsgierig naar het eiland. Kortom, twee personen die naar Bali willen. Waar een wil is, is een weg en plots waren de vliegtickets besteld. Wait, what?!? We kunnen het zelf nog amper geloven, maar het gaat echt gebeuren: we gaan naar Bali. Hoewel het nog even duurt, kunnen we niet wachten tot het zover is.

Nog een trip die ik heb geboekt is mijn ultieme droomtrip naar de Nederlandse Antillen. Net als Bali vertelde ik in het item over mijn wilde reisplannen op de ABC-eilanden. Ik wilde graag van Aruba naar Curacao en tot slot Bonaire meepakken. En nu kan ik zeggen dat ik het gewoon ga doen! Althans, zoiets. Het eiland Aruba sla ik over en gaan we (ja dat lees je goed, maar daar over later mee) zeer waarschijnlijk in december bezoeken. Maar eind maart gaan we dus naar Curaçao en Bonaire. Yay! De trips, ho(s)tels en vliegtickets zijn geboekt, dus de voorpret is al ruimschoots begonnen. Het enige wat ons nog rest is de koffers inpakken, maar dat is geen issue met onze handige inpaklijst.

Ik neem je mee, mee, mee!

Nu zul je wel denken: ”Maar Kel, vertel eens over dat geheimzinnige ”we” gedeelte.” Nou, dat zit zeg maar zo: in de eerste instantie zou ik de ABC-trip alleen maken, maar dat plan is geheel van de baan. Ik word deze reis namelijk vergezeld door mijn vriend, Danny. Ja-ha, dat lezen jullie goed: this single lady is niet meer zo single, hihi! We zijn nu ruim een maand samen en dat is natuurlijk nog erg pril. Toch kon en wilde ik mijn geluk met super duper graag jullie delen, want oh: verliefd zijn is zo’n heerlijk gevoel!

Een nieuwe vlam dus. Leuk, maar nu willen jullie uiteraard weten hoe we elkaar hebben leren kennen. Oké, omdat ik niet de beroerdste ben, wil ik dat best met jullie delen. Het is immer best grappig om te vertellen. We hebben elkaar namelijk online leren kennen. Niet de meest romantische manier, maar wel hartstikke hip en anno 2018. We raakte aan de praat door onze gezamenlijke passie videobewerking. Hij liet zijn video zien van Curaçao en ik heel erg onder de indruk. Bovendien is het een hele knappe verschijning, hihi! De gesprekken werden steeds interessanter en zo volgde (weliswaar een paar weken later) de eerste date. Jeetjemineetje, wat vond ik dat spannend! Maar dat was nergens voor nodig, want vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd. Na de eerste date volgde er meer afspraken, en nu zijn we een stel. Kortom, mijn geluk kan niet meer op!

Let’s talk! Jaag jij je stoutste dromen na?

If you can dream it, you can do it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *