Netflix is deze tijd erg hot.
Er staan echt onwijs veel series en films op die je onbeperkt kan kijken voor maar acht euro in de maand! Dat is geen geld voor zo veel kijk plezier.
Op Netflix staan oudere films en series maar natuurlijk ook het nieuwste!
Ik heb al onwijs veel gekeken op Netflix. Lekker op de bank hangend, genietend van een serie, zo ben ik ook wel weer. Ook is het heerlijk als je ziek bent om non-stop series te kijken.
In dit artikel vertel ik over mijn favoriete series. Ik heb er meer dan ik in dit artikel vertel, maar dan wordt het een artikel van bijna twintig pagina’s. Ik begin er met drie die ik nu het beste vind.

Orphan Black.

Dit is naar  mijn mening de beste serie die gemaakt is. Er zit humor in, spanning, alles.
De serie bestaat uit vier seizoenen. Het eerste seizoen kwam in 2013. Het laatste seizoen werd in 2016 op Netflix gezet. Er wordt een nieuw seizoen gemaakt die volgend jaar pas komt… Dat wordt lang wachten:(
De serie gaat over een meisje Sarah Manning die getuige is van een zelfmoord van Beth Childs, een meisje wat als twee druppels water op Sarah lijkt. Omdat Sarah veel vijanden heeft en schulden neemt ze het leven over van Beth Childs, haar kloon. Zij leid blijkbaar een perfect leven, een knappe vriend, een auto, een huis, werkt bij de politie. Maar Sarah komt er al snel achter dat er iets niet klopt met het leven van Beth. Sarah duikt steeds dieper in haar leven. Ze komt erachter dat ze meerdere zussen heeft zoals Beth. Ze lijken allemaal sprekend op elkaar. Zo maken de zussen grappige, leuke dingen mee, maar ook weer spannende dingen als er een ander team is wat hen probeert uit te roeien…

orphan-black

Bron: http://www.indiewire.com/wp-content/uploads/2016/04/orphan-black.jpg

Dexter.

Deze serie had ik samen met mijn vriend gekeken. Ook dit is een top serie met veel sterren. Ook ik geef de serie veel sterren! Want deze is awesome! De serie bestaat uit acht seizoenen en er komen geen nieuwe seizoenen meer in de toekomst, helaas!
Dexter is een soort van politie serie. Debra de zus van Dexter werkt bij de politie en maakt al snel promotie. Haar broer is bloed analiste en naast zijn werk heeft hij ook een drang om te moorden. Hij vermoord alleen criminelen op een bepaalde manier, een soort van ritueel wat Dexter altijd doet als hij die drang voelt,  zodat zijn collega’s en zus er nooit achter kunnen komen dat hij de moordenaar is. Voor Dexter is het heel makkelijk om een slachtoffer uit te zoeken omdat hij natuurlijk in de computer op zijn werk kan zien wie wat heeft gedaan. Maar soms maakt hij toch een foutje!
Dexter heeft zelf een zwaar verleden gehad waardoor hij zo is geworden.

70136126

Bron: http://cdn.nflximg.com/us/boxshots/tv_sdp_s/70136126.jpg

Flikken Maastricht.

Ik beëindig dit artikel met een Nederlandse serie. Zeker de moeite waard om deze te kijken. Vanaf seizoen één tot het laatste seizoen is de serie erg spannend en wil je niet stoppen met kijken. Ik in ieder geval niet;).
Hij heeft al negen seizoenen. In augustus komt het tiende seizoen op tv (AVROTROS). Hopelijk ook snel op Netflix te zien.
Ik ben gek op politie series, daarom is het niet vreemd deze terug te zien op mijn favoriete Netflix series!
Floris Wolfs wordt overgeplaatst van politiebureau Amsterdam naar Maastricht om persoonlijke redens. Daar krijgt hij een leuke collega, Eva Van Dongen. In het begin moest ze erg aan hem wennen omdat hij dingen heel anders deed dan zij. Gelukkig konden ze snel met elkaar opschieten. Toch wilt Eva weten waarom Floris weg was gegaan uit Amsterdam. Als ze daar achter komt gebeuren er schokkende dingen. Ze maken samen flink wat mee in hun privé leven, maar ook op het werk natuurlijk. Gelukkig hebben ze lieve collega’s die hen met alle liefde willen helpen en steunen met bepaalde dingen.

flikken-maastricht

Bron: http://popcornculture.nl/wp-content/uploads/2014/11/flikken-maastricht.jpg

Dit waren voor nu mijn favoriete series op Netflix. Ik kan niet wachten tot er nieuwe seizoenen komen van Orphan Black en Flikken Maastricht. Ik zit in ieder geval met smart te wachten.

Wat vind jij leuk op Netflix? Heb je deze series wel eens gezien?

Veel liefs, Gaby

Vroeger was niet alles beter. Vroeger was een griepje dodelijk, tegenwoordig vier je het met Netflix.

 

1 Reactie

  1. Ik ben het helemaal met je eens als het gaat om Orphan black: zo onwijs knap gemaakt. Hoewel het soms nogal vaag is door de verhaallijnen ben ik wel bij. Ik volg zelf ook nog Pretty Little Liars, Full House/Fuller House en Orange is the new black via Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *