Ik ben gek op tattoages en piercings. In dit artikel had ik al geschreven over de tattoages en piercings die ik toen had. Daarna was er nog een orbitalpiercing bij gekomen die bijna genezen is, dus daar komt nog een vervolg artikel op binnenkort! En nu kon ik mezelf weer niet beheersen en heb ik een tweede helix piercing laten zetten! Ben je benieuwd naar hoe dit eruit ziet en of het zeer deed? Lees het hier!

Altijd spannend

Ik ben altijd al zo een zenuwpees, vooral als het om piercings gaat. Normaal gebruik ik daarom ook verdovings crème maar deze had ik helaas niet meer, dus was het extra spannend! We liepen naar Rings of Pleasure toe in Haarlem. We keken in de winkel voor nog wat piercings die we wilde hebben voor de piercinggaatjes die we al hebben en daarna waren we al snel aan de beurt!

Het laten zetten van de helix

Mijn vriendin ging eerst. Eerst zette Rob een stipje van waar die moet komen. Zo kan je aangeven of de plek goed is ja of nee. Meestal is de plek wel goed die hij aangeeft. Daarna is het prik time! Ik zag mijn vriendin haar gezicht al helemaal betrekken maar het viel mee zei ze, daarna was ik aan de beurt! En ik moet zeggen dat het erg meeviel. Ja het doet even pijn natuurlijk, er gaat een naald door je kraakbeen, en vervolgens nog het sieraad. Maar het is niet lang en niet heftig. Het viel reuze mee, ook zonder verdovings crème. En toen had ik een tweede helix als een waaier onder mijn andere! Super leuk!

De gekochte sieraden

Ik moest een nieuwe navelpiercing sieraad hebben omdat mijn navelpiercing zelf erg klein is geworden. Hij groeit er niet uit, maar alsnog is dat velletje boven mijn navel erg dun dus wilde ik een kleiner staafje hebben zodat het staafje minder opviel. Gelukkig hadden ze deze in verschillende kleuren! Deze kleintjes zijn niet te krijgen op Crazy Factory en dat soort websites. Alleen in de piercingshop. Ik had natuurlijk ook weleens wat bestelt bij de bovenstaande naam maar toch merk je wel verschil van het sieraad. Het is steviger en gaat minder snel stuk. Hij koste €12,50. Voor de rest kocht ik nog twee ringetjes voor mijn helix piercing. Één met een spiraaltje en de ander met leuke steentjes! Bling bling! Deze kostte ongeveer €8,50 per stuk.

Happy new piercing!

Yes, wij zijn er uiteraard super blij mee! We namen ook nog een flesje ontsmetspray mee zodat we de piercing goed kunnen verzorgen thuis. Elke dag even wassen met ph neutrale zeep en daarna met een wattenstaafje met wat spray erop even er langs halen! Even heen en weer bewegen en op en neer als je een ringetje hebt. Heb je last wild vlees? Een bolletje achter of voor bij je piercing? No stress! Dit gaat makkelijk wel met 4 tot 6 keer per dag een druppeltje Tea Tree oil! Dit is te koop bij onder andere Kruidvat voor €2,95! En weg is het wilde vlees!

Wat voor piercings heb jij?

It’s always a good day for a new piercing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *