Vaak zie je op Facebook van die leuke advertenties van online winkeltjes. Zo zag ik deze leuke trui langskomen op de Facebookpagina van Jaimy mode & accessoires! Ik klikte erop en nam ik even een kijkje.

De webshop

Ik kwam op haar webshop en het was gelijk heel overzichtelijk. Bovenin staan dan de categorieën onder anderen; schoenen, kleding, Beach wear, sale, accessoires, etc. en als je op één van de categorieën drukt krijg je weer een sub categorie zodat je makkelijker kan zoeken. Ook staat er boven in het hoekje een balkje waar je op naam kan zoeken. Dat is ook makkelijk. Het leuke van deze webshop is dat ze van alles heeft ook qua merken. Zo heeft ze ook het leuke merk Reinders. Buiten kleding heeft ze ook leuke schoenen en accessoires  voor een goede prijs. Zo kan je ook bij de sale kijken. Als je het leuk vind kan je ook nog een account aanmaken, zodat je kleding en dergelijke op je wishlist kan zetten!

Bestellen & bezorging

Ik zag deze trui en ik was gelijk verliefd! Ik ben gek op strikjes, al draag ik dat normaal eigenlijk nooit. Maar eens moet de eerste keer zijn toch? Dus kocht ik deze trui, mijn eerste aankoop bij Jaimy Mode! Ik kreeg netjes een email over dat de betaling geslaagd was en met de verzendcode. Ik had de trui zaterdag besteld en woensdag was deze binnen, dus dat is ook best snel. Met het weekend er tussen. De trui zat in een papieren roze zak met het logo erop. Dat zag er erg schattig uit. Eenmaal uitpakkend zag ik de leuke trui in nog een extra doorzichtige plastic zak. Zo beschadigd deze niet. Dat was wel netjes.

Royal bow sweater grey

De trui was wat donkerder dan verwacht, maar dat vond ik totaal niet erg aangezien ik eigenlijk de zwarte wilde. Maar die was er niet meer. Verder voelt de stof lekker zacht aan. Het voelt als wol en het ziet eruit als wol maar het is viscose en polyester. Ook voelt de stof lekker op de huid. Soms heb je weleens stof wat jeukt of prikt op de huid, maar dat is met deze trui niet het geval gelukkig! Op de mouwen zitten de leuke strikjes met open tussen stukken. Dus dat is ook nog een beetje sexy! Verder is de trui wat korter aan de onderkant. De trui is in one size, dus dat is makkelijk met bestellen! Hij kost €29,95.

I love it!

Ik moest eerst even wennen omdat ik zulke truien normaal niet draag, maar ik vind het onwijs leuk staan en wil de zwarte ook! Het zou ook leuk kunnen zijn voor kerst of een verjaardag en het zit gewoon lekker. Dus ja, ik ben weer goed geslaagd!

Wat vind jij van deze trui?

I really need new clothes- me every morning.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *