Nog een paar dagen en dat is het zover: kerstmis! Mijn familie en ik kopen elk jaar traditiegetrouw cadeaus voor elkaar. En nu the most wonderful time for the year nadert, ging ik het afgelopen weekend kerstinkopen doen. Niet alleen voor het gezin, maar ook voor mezelf. Gewoon, omdat het kan. Ik kocht bij sieraden- en accessoires winkel XS Osdorp twee ringen van de Take What You Need collectie van Mi Moneda. In dit artikel laat ik zien hoe ze er uit zien en vertel ik waarom ze nou zo onwijs leuk zijn. Lees en kijk je gezellig mee?

Mi Moneda has what you need

We kennen Mi Moneda natuurlijk allemaal van de bekende muntenkettingen, die wereldwijd een groot succes zijn. Zo zijn er veel bekende fashionista’s ermee gespot, zoals Josh Veldhuizen, Sylvie Meis en Nikkie Plessen. Hoewel deze musthave accessoire langzaam verdween, heeft Michelle Mentrop – het brein achter Mi Moneda – niet stil gezeten. Ze bracht namelijk een nieuwe collectie uit! Mag ik je voorstellen aan de vernieuwde Take What You Need collectie? Dit is een collectie waarbij je een spreuk of een kleurtje in de bar van je collier plaatst. Het heeft veel weg van de muntenketting, maar daardoor niet minder leuk.

De sieraden uit deze hippe collectie zijn gemaakt van edelstaal en gekleurd met IP-plating voor een glanzend resultaat. Je kunt er dus prima mee douchen, afwassen of zwemmen zonder het gevolgd dat de ring verkleurt. En naast de toffe kettingen zijn er tevens bijpassend ringen verkrijgbaar in diverse designs, die overigens wel heeeeeel erg leuk verpakt zijn. Ik bedoel: kijk nou!

Twyn Ring XOXO

De eerste ring die ik zag en paste, was deze Gossip Girl ring met de tekst XOXO. Ze hebben deze ring in drie verschillende kleuren; silver toned, gold toned en rosegold toned. De laatste tijd draag ik veel geelgouden sieraden, dus ik koos dit keer voor deze kleur zodat ik de ring kan combineren met mijn andere sieraden. Wat ik voor al zo tof aan deze ring vind, is natuurlijk de leuke tekst ‘XOXO’. Daarnaast staan een paar lippen afgebeeld. Het is weer eens wat anders dan een simpel hartje, en dat maakt deze ring nou zo cool! Daarnaast is dit één van de weinige ringen die ik pas. Ik heb namelijk vrij smalle vingers. Hierdoor is het altijd een drama om een goede ring  te vinden. Maar deze ring zat gelijk als gegoten. Happy me! Ik nam daarom deze ring in maat 52 naar huis.

      

02 – Twyn Ring XOXO Messing Gold Toned

Twyn Ring Carpe Diem

Naast gouden sieraden, draag ik ook nog steeds zilveren accessoires. Alleen iets minder vaak tegenwoordig. Voor de afwisseling kocht ik daarom ook een silver toned ring. Deze ring bevat de inspirerende tekst Carpe Diem. Dit Latijnse spreekwoord betekent letterlijk ‘Pluk de dag’. Dit heeft voor mij een mooie en inspirerende betekenis, omdat het me aan iemand doet denken waar ik veel om geef. Daarnaast zit er een klavertje vier tussen de tekst en dat maakt het – net als de andere item – zo speciaal. De ring heb ik nog niet vaak gedragen, maar is perfect om te combineren met verwisselbare bar necklaces en bracelets.

 

01 – Twyn Ring Carpe Diem Messing Silver Toned

De prijs en verkooppunten

Deze betaalbare ringen van Mi Moneda zijn verkrijgbaar in diverse maten en designs, maar kosten nu allemaal €10,00 per stuk bij XS Osdorp. Maar wees er wel snel bij, want de winkel is geopend tot en met zondag 24 december 2017. Daarna zal deze winkel haar deuren definitief sluiten. Ligt Amsterdam niet bepaald bij jou om de hoek? Neem dan eens een kijkje op webshops, zoals Trendjuwelier of Bouman Online. Bij deze webshops kosten de ringen gemiddeld zo’n €20,00 per stuk. Normaal gesproken kosten ze €37,50 per stuk, dus je profiteert hoe dan ook op elke wijze van voordeel. Dus ben je nog op zoek naar een tof cadeau voor je moeder, zus of beste vriendin? Dan kan ik je deze ringen zeker aanraden!

Let’s talk! Welke ring van Mi Moneda zou jij graag om je willen hebben?

The ring always believes that the finger lives for it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *