Zeg eens eerlijk. Kun jij je nog een leven voorstellen zonder smartphone? Ik niet. Mijn iPhone 6S is vrijwel vergroeid aan mijn hand, en gaat daarom overal mee naar toe. Naar het werk, tijdens het stappen en zelfs als ik naar bed ga. Shame on me, maar kom op! Voel jij geen drang om 24/7 up to date te blijven? Ik wel hoor. En doordat mijn mobiel altijd on fleek is, vind ik het wel zo leuk om een trendy telefoonhoesje te hebben. Het is immers een gadget waar je elke dag tegenaan kijkt. Gaby en ik zochten daarom een aantal leuke hoesjes uit, die geschikt zijn voor de iPhone 6 én 7. So watch this, and get inspired!

Ti-ta-telefoonhoesjes spektakel!

Telefoonhoesjes dus, wie kan er geen genoeg van krijgen? Ik heb er voor mijn iPhone zeker meer dan drie stuks. Maar nu loop ik al een aantal maanden met hetzelfde telefoonhoesje van H&M. Dit is een handcover met beige slangenprintje. Hij is stevig, en beschermt prima. Kortom, ik ben er erg blij mee! Toch beginnen de gebruikerssporen mij nu er te storen, en daarom ging ik op zoek naar een nieuw telefoonhoesje. Al snel kwam ik op de webshop van smartphonehoesjes.nl. Dit is webwinkel met een breed assortiment aan telefoonhoesjes. Zo kun je er o.a. terecht voor je Apple, Samsung, Sony, Nokia, LG, HTC, Huawei of Microsoft toestel. Maar dat is nog niet alles, want ze verkopen ook tablethoezen en andere accessoires. Een veelzijdige webshop, niet waar?

Telefoonhoesjes voor iPhone 6 en 6S

Tijdens het snuffelen op de webshop kwam ik allerlei te gekke hoesjes tegen. Ik kon kiezen uit allerlei soorten modellen, zoals booktypes, hardcase, portemonnee- en TPU hoesjes. Dit keer wilde ik heel graag een booktypes én een portemonneehoesje, zodat ik al mijn pasjes bij de hand heb. Na zo’n 15 minuten rondneuzen, ging mijn hartje sneller kloppen van deze onwijs luxe portemonnee hoes voor de iPhone 6 / 6s ter waarde van €19,99.

Zoals je kunt zien op de afbeelding heeft deze bruine, lichtgewichte telefoonhoes alles erop en eraan! Deze hoes heeft een houder, die los te koppelen is van de booktype. Ik vind dat erg handig, omdat je scherm volledig beschermt is. En wat ook ontzettend handig is aan dit telefoonhoesje is dat het een magnetisch flapje heeft, zodat hij goed sluit. 

Wat ik nog een tof detail vind aan deze telefoonhoes is de achterzijde van de case. Hier bevindt zich namelijk een extra vak met ritssluiting waar u muntjes muntjes, briefgeld, pasjes, pasfoto’s in kwijt kan. Het is dus een multifunctionele telefoonhoes!

 

De afwerking van het telefoonhoesje is ook super mooi. Hij is gemaakt van kwaliteitsvol en kunstleder en voelt heel zacht aan. Ook de details binnen de case vind ik erg stijlvol. Ben jij geen liefhebber van de kleur bruin? No stress! Dit hoesje is ook beschikbaar in andere kleuren, zoals zwart, roze, turquoise, blauw en grijs.

Nog meer telefoonhoesjes!

Even later zag ik ook de Silver Reversed Star Booktype van het modemerk Fabienne Chapot. Dit is een elegante bookcase met sterrendesign. So super duper cute, en past onwijs goed bij mijn festivaltasje van Primark. Deze is namelijk ook zwart en bevat kleine sterretjes. Ik zeg; match made in heaven!

Net als het vorige hoesje is dit item voorzien van een krachtige magneetsluiting. Pluspunt, it is! Nog een leuk detail aan dit hoesjes is het logo van Fab. Naast het prachtige design ben ik tevens erg te spreken over de extra ruimte voor mijn pasjes en briefgeld, net als het vorige hoesje. Top dus!

Het telefoonhoesje van Fabienne Chapot is gemaakt van 100% echt leder, en dat ruik je ook! De kwaliteit voelt erg goed aan, en zal zeker lang mee gaan. Ik vind wel altijd met zwart leer, dat het op een gegeven ogenblik groen wordt. Hopelijk is dat niet bij dit product het geval. Dat zou natuurlijk zonde zijn! Maar mocht dat wel zo zijn, dan kun je dit gewoon melden bij Fab. en dan krijg je een nieuwe exemplaar, want er zit één jaar garantie bij. Dit hoesje kost €24,95.

Telefoonhoesjes voor iPhone 7 én 8

Gaby heeft ook twee leuke hoesjes voor haar iPhone 7 gekozen! Het eerste product dat in haar winkelmandje belande was de Guess Saffiano Clutch Case voor de iPhone 8 / 7 in de kleur zwart. Ze vond dit een hoesje vooral erg leuk, omdat het eruit ziet als een klein tasje. De buitenkant is zwart met gouden stalen letters met Guess erop. Verder zit er aan de zijkant een gouden kettinkje zodat je eventueel daar je telefoon aan kan vasthouden.

Als je het hoesje openklapt is het rood en zitten er drie handige vakjes in om je pasjes in te doen. Ze moet hiervan even het vertrouwen terug winnen, want zo is ze een keer haar OV pas kwijt geraakt. Verder zit haar iPhone 7 goed en stevig in het hoesje. Ook de zijkanten zijn goed beschermt. zodat de leuke roze kleur intact blijft. Dit items kost €29,95, maar er gaat nu een leuke korting vanaf, dus nu kost hij €24,95!

Daarnaast zag ze de Roze crystal slim book Case voor de iPhone 8 / 7. Ze is gek op roze, dus één en één is twee! Het hoesje heeft dezelfde kleur als haar iPhone 7, dus bijpassender kan haast niet! Net als het voorgaande hoesje is ook dit item voorzien van een voor kantje wat je kan open klappen. Super handig dus!

Aan de binnenkant van het telefoonhoesje zit een vakje waar je eventueel een pasje of foto in kan doen. Valt het je ook op dat dit een detail is wat er als de hoesjes voor de iPhone 6. De achterkant is transparant, dus je ziet je mobiel zitten. En wat ook heel praktisch is aan dit hoesje, is dat het je mobiel beschermt tegen eventuele stoten en krassende van rondslingerde sleutels in de tas! Dit alles voor slechts €16,95. Koopje!

Yay!

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe telefoonhoesjes! Bovendien kunnen we nu af en toe afwisselen en matchen met andere items zoals kleding en tassen. Ben je dus op zoek naar een telefoonhoesje? Neem dan zeker een kijkje op smartphonehoesjes.nl, want er is genoeg keuze! Bovendien kun je ook je eigen hoesje ontwerpen. Hoe leuk is dat?!?

 So tell me! Welke van de vier telefoonhoesjes vind jij het allerleukst?

All alone by the telephone.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *