Oelala, het is weer zo ver! Ik had voor mijn verjaardag een heerlijk pakketje van Rituals gekregen. Het ziet er leuk uit en het ruikt echt heerlijk. Een frisse lekkere geur die nooit verveelt. Het leuke aan het pakketje is dat er vier verschillende soorten tubes in zitten. Voor je haar en voor je lichaam. Een heerlijk pakketje om je huid weer te laten stralen.

De shampoo

Eerlijk gezegd wist ik niet dat ze ook shampoo hadden van Rituals. Ik had wel eens een scrub of een modderbad van Rituals, maar voor de rest gebruikte ik het niet zo. Tot ik dit pakketje kreeg.
De shampoo is heerlijk. Mijn haar rook weer als een bloem, de geur bleef lang hangen in mijn haar. Ook zorgde de shampoo voor een mooie glans. Mijn haar voelde weer zacht aan, alles bij elkaar een goede shampoo! Door mijn gevoelige hoofdhuid kreeg ik wel wat jeuk op mijn hoofd. Verder een heerlijke shampoo waar je niet zoveel van hoeft te gebruiken en snel schuimt.
Er zit alleen geen conditioner bij, die zou je erbij kunnen kopen of gebruik je eigen conditioner.

De scrub

Ik vond een scrub altijd al lekker dus deze natuurlijk ook! Na het afspoelen van de scrub voelde mijn huid weer lekker zacht aan, zoals een huid hoort te voelen, vooral in de winter. Na een scrub voel ik me weer echt schoon! De scrub is ook heerlijk om op een sponsje of washandje te doen en het zachtjes in te masseren. Af spoelen en tada! Een baby huidje houd je over!

De bodycream

Dit is een lekkere dikke substantie waardoor je echt voelt dat de crème in je huid trekt en hydrateert. Mijn huid is aan de droge kant dus deze crème is precies goed voor mijn huid. Ik heb de crème na de scrub gebruikt, een heerlijke combinatie. Ik denk dat mijn huid nog nooit zo zacht is geweest.

Foaming douche gel

Deze gel komt er eerst uit als een dun zeepje maar als je het in je handen wrijft dan schuimt het helemaal op. Ik heb het op mijn douche spons gedaan en smeren maar! Het schuimt lekker op zodat je ook niet zoveel ervan hoeft te gebruiken. Met een klein pompje kan je al je hele lichaam insmeren. Ook deze gel voelt verzorgend aan. Alleen al met deze gel voelt je huid al een stuk zachter aan.

Conclusie

Ik vind dit pakketje heerlijk. Ik zou het aanraden aan andere mensen, zeker. Als dit op is ga ik zeker een grotere pot aanschaffen, alleen de geur al vind ik heerlijk die uit het pakketje komt. Gelijk de hele badkamer ruikt lekker, haha. Het is een wat duurder merk, maar doordat je er niet zo veel van nodig hebt doe je lang met het product, dus al met al is de prijs misschien hetzelfde en voelt je huid weer lekker fris en zacht aan.

Begin je dag met een lach! Laat je huid stralen met de producten van Rituals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *