Een tijdje geleden bezocht ik La Vie lifestyle in Beverwijk. Dit is een sfeervolle winkel met prachtige woonaccessoires van het bekende lifestylemerk Rivièra Maison. Ik ontdekte de winkel op een kerstmarkt in Heemstede en sindsdien volg ik hun ook op Facebook. Toen ik hun update zag waarin stond dat er sale was, kon ik het niet laten om even te gaan buurten. Ik ging samen met mijn moeder – die al jaren fan is van het merk – naar Beverwijk en dat was niet voor niets, want we zijn allebei héél goed geslaagd. Benieuwd wat ik zoal heb gekocht? Lees dan verder!

Onze Riviera Maison verslaving

Een aantal jaar geleden kwam mijn moeder thuis met allerlei soorten woonaccesoores. Deze waren afkomstig van Riviera Maison en sindsdien zijn we beide verslaagd aan het merk. Het merk staat voor een landelijke inteiruer waar ieder zich thuis voelt. Het is een dure hobby, maar at the end ziet je huis er warm en sfeervol uit.

Etagere

En dan loop je La Vie Lifestyle binnen, een winkel vol met afgeprijsde items en óóóh daar word ik nogal hebberig van. Geheel op eigen risico ging ik naar binnen en het was meteen raak! Mijn oog viel op deze zilveren etagere. Hoewel ik nog geen eigen stekje heb, weet ik nu al dat ik zilveren accenten in mijn toekomiste huis wil. Mooi met wit, hout en andere natuurlijke kleurtjes. En daar past deze etagere dus mooi bij!

Deze zilveren etagere was €49,95 en kost nu slechts €24,95 per stuk.

Rustic Rattan Window Bottle

Op de etagere stond een klein schattig flesje, de Rustic Rattan Window Bottle. Deze fles is gemaakt van rattan. Je kunt er eventueel water met schijfjes citroen in doen, en dat staat natuurlijk super chique bij het diner aan de eettafel. Maar je kunt het natuurlijk ook gebruiken voor de sier en omdat ik ‘m wel erg leuk op de etagere vond staan, denk ik dat ik dat ga doen!

De Rustic Rattan Window Bottle kostte €14,95 en nu slechts €7,95.

Rustic Rattan Votive

Naast de Rustic Rattan Window Bottle zag ik ook deze twee Rustic Rattan Votive in de winkel staan. Deze mega schattige votives zijn gemaakt van pitriet, dat is gevlochten om de binnenkant van het glas. Deze twee votives kun je eventueel gebruiken als waxinelichtjeshouder, maar zijn ook leuk als plantenbakjes. Je kunt er bijvoorbeeld een klein plantje in te doen, zoals een vetplant of een cactus. Super tof en multifunctioneel! Ik ga deze twee items op mijn nieuwe etagere zetten in combinatie met de Rustic Rattan Window Bottles.

Deze items behoren niet tot de sale en kosten €12,95 per stuk.

Best Escape Beach Towel

Tot slot kocht ik deze ronde strandlaken met zwarte, witte en mintgroene accenten. Mijn moeder heeft deze musthave al gekocht en zij vindt de handdoek heel fijn. Hij is gemaakt van kantoen en is gevoerd met witte badstof. Op het katoenen gedeelte van de laken staat de afkorting B.E.A.C.H. en daaronder staat weer tekst Best Escape Anyone Can Have. I love quotes like that! Bovendien had ik nog geen ronde strandlaken, dus ik nam hem mee! Ook erg handig voor de aankomende trips die ik ga maken, bedenk ik nu. Yay!

De laken is een sale item en kost €24,95 per stuk.

Yay!

Zoals je kunt zien ben ik mega goed geslaagd! Zitten er nou spullentjes tussen en je denkt die wil ik ook. Wees dan snel, want momenteel heeft Riviera Maison overal sale!

Let’s talk! Wat vind jij van het merk Riviera Maison?

Home is where you hang your heart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *