Iedereen luistert wel eens muziek, hoe je het wend of keert. Toch zit er een zeker verschil in met hoe je de muziek luistert. Doe je dit met oortjes? Via de radio? Of gewoon op je speaker in de woonkamer? Of misschien heb je wel een Dolby surround in de woonkamer! Daar hoor je al de bass goed in. Ongeveer vijf jaar geleden kocht ik een koptelefoon van Dr. Beats de Solo. Hier kwam echt een super geluid uit. En deze doet het na vijf jaar nog steeds even goed! Nu zag ik een mooie koptelefoon voorbij gaan, een roze dezelfde kleur als mijn iPhone, en die moest ik gewoon hebben! En ook nog eens leuk; hij is wireless. Super handig!

Het bestellen en het binnen komen van de Beats Solo 3 Wireless 

Ik bestelde deze op de website van Apple. Ik wilde graag een koptelefoon in dezelfde kleur als mijn smartphone. Dit matcht natuurlijk mooi en de koptelefoon ziet er super uit. Nu nog het belangrijkste; komt er mooi geluid uit? Daar heb ik het zo over. Nu terug naar het bestellen en de bezorging. Ik kwam al snel uit bij de Beats Solo 3 Wireless. Ik bestelde deze en twee dagen later had ik deze al in huis. Super snel! Hij was verpakt in een kartonnendoos zodat niemand ziet wat erin zit. Ik pakte het uit en er kwam een mooi doosje tevoorschijn. Dit doosje was verdeeld in verschillende lagen. Dat laat ik jullie zien, ik was best onder de indruk over hoe netjes dit was verpakt.

De doos in het algemeen.

De doos onder het “etiket”.

In de doos.

De Beats zelf

De Beats was net zo groot als ik had verwacht. Er zit netjes een hoesje omheen zodat je hem daar weer in kan doen als je klaar bent met luisteren. In het hoesje zit nog een zij vakje aan de binnenkant waar je eventueel het snoertje in kan doen. Er zitten twee snoertjes bij de Beats. Één om hem op te laden. Omdat deze Wireless is heeft hij natuurlijk een accu. De koptelefoon geeft netjes aan wanneer de accu bijna leeg is zodat je hem op tijd kan opladen. Ook zit er een tweede snoertje bij. Deze is om mee te bellen, of om met draad muziek te luisteren. Dit is natuurlijk super handig als je geen stopcontact in de buurt hebt en je toch wil verder luisteren.

Het geluid

Toen ik hem binnen had gekregen was ik gelijk  benieuwd naar het geluid. Ik probeerde het eerst uit met snoer. En het geluid was echt heel goed. Hoe harder ik hem zette, hoe beter. Natuurlijk wel tot een bepaalt limiet zodat mijn oren niet nog meer beschadigen. Ik ben vaak zo doof als een kwartel namelijk. Maar ik was echt overrompeld door het goede geluid wat eruit kwam. De bass was duidelijk hoorbaar wat ik zo gaaf vind aan muziek. En ik luister van alles, en je hoort nu ook riedeltjes in liedjes die met oortjes geeneens opvallen. Toch moet je wel uitkijken als je de koptelefoon op straat gebruikt. Deze sluit namelijk de geluiden van straat uit, dus let op het verkeer! Beter één van je oor af, zodat je nog wat hoort.

Hot or not?

Yes, I love it! Vooral met het hoesje erbij is het makkelijk om hem mee te nemen. Het geluid is meer dan goed en het uiterlijk vind ik ook super mooi! Kortom; ik ben weer eens goed geslaagd! Deze Beats is te koop voor €299,95. Toch is ie het geld waard, want mijn vorige Beats is ook super lang meegegaan. En zoals ik al zei: deze doet het nog steeds! Maar natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een goedkopere variant te nemen.

Wat vind jij van het merk Beats? Heb jij een koptelefoon? 

We all love the sound of beautiful music.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *